Puterea oculta formidabila a optimismului

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI , 26 IANUARIE , ORA 18:00 – 20:00
Între orele 19:30 – 20:00 sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Motto: „Viaţa este Optimism, care totodată este o expresie a sănătăţii sufletului, ce ne permite să descoperim o tainică lumină dumnezeiască acolo unde pesimiştii susţin că nu este decât beznă.”

Care este atitudinea ta? Eşti genul de persoană optimistă care vede mai ales jumătatea plină a paharului, sau pesimistă, care vede jumătatea goală?

Dacă faci parte din prima categorie, iată o veste bună pentru tine: optimismul îţi îmbunătăţeşte sănătatea. S-ar putea chiar să îţi prelungească viaţa!

TANTRA promovează o înţelegere activă a optimismului, de aceea  practicanții căii tantrice urmăresc să elimine răul şi nedreptatea din viața lor, să cunoască și să elimine cauzele reale ale nefericirii şi s să amplifice în mod conştient în ei binele şi armonia dumnezeiască prin care se creează, în mod obiectiv, premisele  stării de fericire.

Situându-se aproape la polul opus fricii, credinţa ne face să sperăm totdeauna în tot ce este mai bine, să credem cu anticipaţie în succes. A dezvolta optimismul, credinţa, încrederea deplină în forţele proprii, constituie baza unei orientări pozitive, creatoare a minţii.

Doctorul Victor Pauchet, în incitantul său studiu „Fiţi optimist”, ne sfătuieşte: „Optimismul, buna dispoziţie debordantă, bucuria de a trăi, trebuie să constituie starea noastră permanentă. Procedând astfel, vom fi mereu în contact cu energiile minunate ale Universului.”

A fi optimist înseamnă a primi evenimentele cu speranţa în mai bine; înseamnă a fi întotdeauna pregătit să extragi tot ceea ce este mai bun chiar şi din situaţiile cele mai defavorabile.
Vă invităm marți 26 ianuarie 2021, între orele 18:00-20:00 să practicăm împreună tehnici tantrice ce ne vor impulsiona să abordăm plini de optimism și încredere în Sine fiecare experiență benefică, fiecare proiect important din viața noastră!

Vă  așteptăm cu optimism la această sesiune realizată din Ploiești, împreună cu Anikalea Groza, instructoare de Tantra Yoga Ezoterică acreditată de Federația Internațională de Yoga și Meditație ATMAN

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

  Cursant Tantra Yoga Ezoterica?

  NuAnul 1Anul 2


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Copyright Tantra Esoteric 2019
  WordPress Lightbox