Iertarea – forța alchimică a inimii

WEBINAR GRATUIT

DUMINICĂ,  31 IANUARIE, ora 18.00-20.00

Iertarea – forța alchimică a inimii, cu Monica Barlabas și Aniela Sârcu

„A ierta este cea mai înaltă și mai frumoasă formă de iubire. Aduce fericire și o pace netulburată de nimic”. (Robert Mueller)

Mai mult discutată decât experimentată efectiv, practica iertării este insuficient realizată de către cei mai mulți dintre noi…..pentru că nu-i înțelegem cu adevărat rolul și valoarea sa inestimabilă în viața noastră.

Din perspectiva sistemului tantric ,atunci când alegem să practicăm iertarea reală , alchimizăm prin puterea iubirii toate neînțelegerile, supărările ,resentimentele care apar în relațiile noastre.

Noi învățăm,astfel, lecțiile care sunt conținute în evenimentele respective și  acceptăm realitatea exact așa cum este ea.

Iertarea are o putere magică de a permite inimii noastre să se deschidă și să se expansioneze, acolo unde înainte exista o mare durere și implicit un blocaj important.

Iertand cu adevărat și din toată inima  dobândim o stare de bunăstare pe multiple planuri: fizic, mental, emoțional, relațional și spiritual.

Din perspectiva sistemului Tantra Yoga Esoteric iertarea este un act voluntar, liber, o alegere conștientă prin care renunțăm să-i mai învinovățim pe cei care considerăm că au greşit față de noi, declansând un proces de rezonanță ocultă cu energia dumnezeiască a iertării pe care o aducem în ființa noastră.

Renunțăm să mai acționăm pentru a-i pedepsi noi pe presupușii vinovați și avem o încredere deplină în dreptatea pe care Dumnezeu întotdeauna o face.

Vă invităm cu drag la acest webinar pentru a clarifica împreună cu ajutorul metodelor și a abordării specifice sistemului Tantra Yoga Esoteric:

Ce înseamnă să iertăm cu adevărat?

Ce se petrece în ființa noastră dacă alegem, mai mult sau mai puțin conștient, să nu iertăm?

De ce este esențial să iertăm și nu să ne răzbunăm atunci când cineva ne-a rănit?

Ce este necesar să facem practic pentru a ierta complet și cum vom ști că am reușit aceasta?

De ce toate tradițiile spirituale autentice și majoritatea religiilor acordă o importanță cu totul deosebită iertării?

În cadrul webinarului vom realiza împreună o tehnică de iertare pentru a experimenta practic EFECTELE atitudinii de A IERTA.

Webinarul este susținut de instructorii de tantra yoga, Monica Barlabas și Aniela Sârcu , acreditați de către The international Federation of Yoga and Meditation.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

  Cursant Tantra Yoga Ezoterica?

  NuAnul 1Anul 2


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Copyright Tantra Esoteric 2019
  WordPress Lightbox