Răzvan Niculescu

ConstanțaTantraYogaInstructor
Experiență:

peste 25 ani în practica yoga și peste 20 ani ca instructor

Biografie:

Fire veselă, entuziastă și plină de curiozitate, de timpuriu a urmărit să înțeleagă resorturile ascunse ale naturii și ale vieții în general. Din anul 1990 studiază metode și sisteme de autocunoaștere, dezvoltare personală și transformare spirituală. Captivat de tot ceea ce ajută ființa umană să evolueze și să atingă stări profunde de fericire și împlinire, a călătorit și a experimentat practic multiple tehnici și procedee specifice în domeniile: nutriție, relaxare, fitness, sexualitate, medicină traditională, terapii alternative, echilibru mental și emoțional, NLP, psihologie transpersonală, meditație Yoga și Zen, spiritualitate. Este trainer de dezvoltare personală și autocunoaștere. Susține grupe de studiu și ședințe individuale pentru evoluție personală, trezirea stării de masculinitate, armonizarea pe multiple planuri ale ființei umane și spiritualitate. Din anul 1997 predă yoga atât pentru practicanți începători și pentru grupe avansate de practică. Din anul 2010 studiază intensiv și practică Tantra Yoga. Ca instructor Tantra a pregătit cursuri și programe de transformare și evoluție personală, în special pentru bărbati și cupluri.

View Classes

Ce am învățat învățându-i pe alții:

Am învățat că a te cunoaște  pe tine însuți îți oferă posibilitatea de a te dezvolta, fiind conștient de toate resursele tale.

Am învățat că fiecare ființă umană are o motivație (și poate fi ghidata în găsirea  acesteia) pentru a face cele mai frumoase și mai extraordinare lucruri.

Am învățat că atunci când mintea îți spune “nu pot” sau “nu am chef”, mai ai încă foarte multe resurse de a continua și de a finaliza cu succes.

Am învățat că în doi este de zeci de ori mai ușor și mai frumos decât de unul singur, iar într-un grup eficiența învățăturilor se multiplică exponențial.

Am învățat că efortul individual și investiția în transformarea personală sunt întotdeauna răsplătite.”

Copyright Tantra Esoteric 2019
WordPress Lightbox