Cristina Elena Apostu

BucureștiTantraYogaInstructor
Experiență:

peste 20 ani în practica yoga

Biografie:

Evoluţia, transformarea, dezvoltarea şi călătoria ei spirituală au început în adolescenţă. Unind învăţăturile străvechi tradiţionale, Yoga, Tantra şi Meditaţia şi-a construit o bază a practicii spirituale de succes. Experienţele spirituale acumulate se reflectă în tot ceea ce face. Reuşeşte să îmbine viaţa spirituală cu cea materială într-un mod armonios, folosind principiile tantrice universale în toate domeniile vieţii ei, ca sursă de împlinire şi creştere spirituală. Beneficiile şi transformările extraordinare rezultate în fiinţa ei au devenit o pasiune pe viaţa, o practică spirituală zilnică şi un mod de viaţa totalmente spiritual şi transformator. A descoperit cât de delicioasă, misterioasă şi profundă poate fi călătoria ei ca femeie spirituală. Astfel şi-a revelat feminitatea, senzualitatea, frumuseţea interioară, blândeţea, dulceaţă şi puritatea sufletului şi multe alte virtuţi nedescoperite încă. Fiind pasionată de a cunoaşte natura umană, a studiat limbajul non-verbal, arta conversaţiei, a urmat cursuri de formatori şi traineri, de dezvoltare şi transformare personală. A studiat noţiuni legate de inteligenţa emoţională şi despre mediaţie. Este fascinată de tot ce ţine de cercetarea minţii şi a conştiinţei umane, de modul în care descoperirile ştiinţei moderne se combină cu Meditaţia, cu tradiţiile Yoga şi Tantra. Pentru ea, calea Tantrică a scos la lumină comorile pe care le cauta, ajutând-o să-şi împlinească aspiraţiile interioare cele mai profunde. Au apărut în fiinţă ei înţelegeri profunde şi intuiţii despre tot ce ţine de viaţă, despre oameni, despre cunoaşterea profundă a aspectelor spirituale autentice, despre tot ce o înconjoară.

View Classes

” Prin spiritualizarea gradată a fiinţei mele, existenţa mea a devenit mai conştientă, intensă, plină de experienţe uimitoare, de sincronicităţi, de intuiţia faptului că orice lecţie a vieţii este un mod lucid şi detaşat de a mă conduce către Sine.

Tantra Yoga Ezoterică mi-a revelat faptul că iubirea este firul călăuzitor ce mă ghidează dincolo de labirintul minţii, că iubirea este însăşi o cale spirituală.

Doresc să împărtăşesc toate trăirile mele spirituale şi vă învit să păşiţi alături de mine în această călătorie a cunoaşterii autentice şi a autocunoaşterii, pe calea Tantrică a desăvârşirii de Sine!”

Copyright Tantra Esoteric 2019
WordPress Lightbox