Bun venit la Tantra Esoteric

Acest curs este primul de acest gen din România, și deocamdată singurul. Aducem însă cu noi experiența a 10 ani de practică, în țări ca Anglia, Argentina, Italia, Suedia, Danemarca, Italia, Franța, Grecia, Uruguay etc. Cursanții noștri din aceste țări sunt entuziaști și  încântați de ceea ce acest curs de Tantra a adus în viața lor. E momentul ca și românii să beneficieze și să se bucure acum de această cunoaștere milenară, în măsura în care vor fi deschiși să o primească.

De ce să practici Tantra la cursul nostru?

Deși în aceste țări există mai multe școli care promovează ideea de tantra, ținem să precizăm faptul că Tantra Esoteric predată prin intermediul metodologiei noastre s-a evidențiat într-un mod surprinzător, dovedindu-și astfel valoarea autentică. Noi îmbinăm într-un mod ușor de înțeles principiile tradiționale ale sistemului milenar Tantra cu aplicații practice de actualitate.

 

Temelia este continența amoroasă, ce reprezinta un mod inedit, genial și revoluționar de abordare a erotismului, prin controlul deplin al funcției sexuale.

 

Vor fi studiate principii etice și morale, anumite noțiuni fundamentale legate de rezonanța ocultă,  funcționarea corpurilor subtile ale ființei umane, exercițiile necesare pentru dobândirea unei mai bune sănătăți și armonii trupești, pacea lăuntrică, aprofundarea iubirii și a unei bune comunicări în relația de cuplu, cât și multe alte aspecte extraordinar de valoroase pentru fiecare om în parte.

 

Garantăm  o abordare sistematică, chiar științifică, a noțiunilor teoretice necesare. În felul acesta, tot ce este legat de partea practică, efectivă, devine și mai clar, pentru a putea fi aplicat direct, în viața de zi cu zi. Nu e necesar să crezi nimic a priori.  E suficient să ai deschiderea de a experimenta personal și te vei convinge „pe propria piele” de efectele care rezultă în urma practicii.

 

Pentru că, așa cum marii înțelepți afirmă, „un gram de practică valorează cât tone de teorie”!

 

„Un gram de practică valorează cât tone de teorie”

 

INSTRUCTORI

Copyright Tantra Esoteric 2019
WordPress Lightbox